Servicesiden

En Bamix stavblender som køkkenassistent

En Bamix stavblender som køkkenassistent

ssdd22

Flere og flere forbrugere i Danmark har et helt køkkenskab fyldt med køkkenmaskiner, der sjældent bliver brugt. Dette kan man lave om på, hvis man sørger for at udskifte nogle af de ældre køkkenmaskiner og i stedet købe en Bamix stavblender, denne håndholdte blender giver mange muligheder og kan bruges til flere forskellige råvarer, og kan praktisk talt erstatte både en håndmixer og en foodprocessor. Der findes dog mange forskellige typer af stavblendere på markedet, derfor kan man på forhånd faktortjekke ens behov før man vælger en Bamix stavblender som den nye køkkenassistent.

Med Bamix får man en maskine, der har en effekt på 200 watt, med fem forskellige hastigheder og jævnstrømsmotor kan den klare selv de vanskeligste opgaver man måtte have i køkkenet. Det ekstra udstyr i form af et knivssæt, bestående af tre størrelser af forskellige knive, et 600 ml. bæger samt en tilhørende mikserkande, kan man sikre sig de bedste resultater hver eneste gang. Bruger man en stavblender dagligt eller mere end 3-4 gange ugentligt er dette det helt rigtige valg til den aktive husmor eller husfar, der elsker madlavning, smoothies, supper og lækre desserter.

Sørg for at en Bamix stavblender lever op til dine behov

Der er mange behov, der skal tages højde for, når man skal købe en ny stavblender. Først og fremmest skal man gøre op med sig selv, hvor ofte man egentlig kommer til at bruge den nye stavblender, skal den kun bruges et par gange om måneden kan man måske slippe afsted med en mindre model, men hvis man laver mange smoothies, hjemmelavede supper eller bare elsker at komme blendede eller hakkede grøntsager i sine retter er en større og kraftigere stavblender et must. Derudover skal man tænke over, hvad man skal bruge sin nye stavblender til, skal man blende frossen frugt er det nødvendigt med større knive.

Derudover skal man tænke over, om man udelukkende vil bruge sin blender i lave gryder, hvis gryderne når over en vis højde kan det være en fordel at anskaffe sig en stavblender med langt skaft således at man ikke skal stå med hele armen nede i gryden og derved risikere at brænde sig på eventuelle varme sprøjt. Har man behov for at blende forskellige ting til en ret er det en smart idé, at man køber en Bamix stavblender, da denne har en medfølgende beholder, der kan opbevare maden indtil denne skal bruges.

Få mest muligt ud af pengene med en Bamix stavblender

Mange forbrugere føler sig lettere forskrækkede over levetiden på de små standard-stavblendere, der findes på markedet. Disse brænder hurtigt ud, hvis de udsættes for en opgave, der er for stor eller for voldsom. Derfor kan det være en vigtig faktor at holde øje med garantien på ens nye Bamix stavblender, på denne måde kan man vide sig sikker på, at have glæde af maskinen i længere tid end normalt. Derudover skal man naturligvis ikke købe under evne og behov, undersøg derfor de mange muligheder før købet.

Have your say