Servicesiden

Plastik

Læg en strategi for dit firmas brug af plastfolie

ssdd22

Der er enormt mange aspekter, som man skal tænke over, når det kommer til drift af en virksomhed. Imens man som chef nok ofte tænker, at man kan nøjes med at træffe ledelses- og personalebeslutninger, så kan man hurtigt blive overrasket over nogle af de valg, som man bliver stillet over for. En af den er for eksempel den indpakning, som ens varer eller tingene på ens lager skal have. Dette er typisk en problemstilling, som man kommer ud for, hvis man arbejder inden for emballageindustrien.

Plastikruller

Når det kommer til emballage, så handler det nemlig typisk om, at designe beskyttende og fine pakninger, der på den ene eller den anden måde indkapsler og beskytter de gældende produkter. Her er plastikindpakningen en vigtig del af processen, og selvom det kan virke basalt, så er valget af plastikindpakning til emballageindustrien faktisk ganske afgørende. Heldigvis kan du som chef vælge mellem en lang række af kompetente virksomheder, der leverer plastfolie til emballageindustrien. På den måde sikrer du dig de bedste produkter, og den bedste kvalitet. Men det er en god idé at starte med at lægge en strategi for, hvilken type af plastikemballage, som du ønsker at bruge.

Hvad kan man få inden for plastikfolie til emballage?

Der er mange forskellige typer af plastikindpakning at vælge mellem, og de passer typisk til forskellige varianter af produkter og funktioner. To klassiske eksempler er blandt andet topark og strækfilm. Disse ganske basale produkter er skabt af tyndt og fleksibelt plastik, og de er derfor ideelle til at trække hen over for eksempel lagerpaller eller store papkasser. Her er de med til at beskytte fra for eksempel vind og vejr, hvis kasserne opbevares uden for. Samme funktion har rørfilm, blot til de mere lange og runde opbevaringsrør.

En anden ægte klassiker er bobleplast. En smart og sjov måde at beskytte skrøbelige produkter på, og derfor utrolig populær, når det kommer til emballage. Ofte sidder bobleplasten dog ikke uden på emballagen, men ligger inden i. På den måde bliver indholdet ikke kastet rundt eller ridset. Bobleplasten består af små luftbobler, indkapslet i plastik. Det er det produkt, som mange mennesker ynder at gå og ”poppe”. At vælge bobleplast til indersiden af ens emballage, vil derfor helt sikkert være et populært valg fra din virksomheds side.

Det bliver ofte meget billigere at købe plastikfolie, hvis man køber store omgange ad gangen. Derfor er det vigtigt at tænke grundigt over, hvad man gerne vil have, før man investerer – ellers ender man nemlig nemt med at spilde en masse penge.

 

Have your say