Servicesiden

skydeskive

Find din nye spændende hobby

ssdd22

Mangler du også en ny og spændende hobby, som du virkelig kan fordybe dig i, samtidig med at den er virkelig sjov og noget helt andet end det, du er vant til? Så skal du bestemt læse med i artiklen her, hvor vi giver dig to forskellige forslag til, hvilken ny og spændende hobby du skal afprøve næste gang, du vil udforske din hverdag. 

gevær og pistol

Skydetræning med et luftgevær

Elsker du også at se alle actionfilmene og action tv-serierne? Så har du helt sikkert mere end en gang overvejet, hvordan det vil være at skyde med et våben. Her er et luftgevær så den perfekte mulighed for dig, som nybegynder. 

Der findes rigtig mange seje luftgeværer ude på markedet, og hvis du overvejer at anskaffe dig et selv, kan du finde en masse inspiration til et kraftigt luftgevær her. 

Hvis det betyder mest for dig, hvordan luftgeværet ser ud, kan du vælge at gå efter designet, som kan være meget forskelligt fra luftgevær til luftgevær. Dog skal du være opmærksom på luftgeværets størrelse, da der er nogle regler for, hvor stort dit luftvåben må være. 

Hvis du er over 18 år, må du lovligt købe, eje og bruge et luftgevær på maksimum 4,5 kaliber. Hvis du er mere interesseret i et større et af slagsen, skal du have enten en våbentilladelse eller et jagttegn for, at det er lovligt. 

Her kan du jo også overveje, om dit luftgevær skal være et helt klassisk luftgevær, eller om det skal være noget mere spændende, som for eksempel et trykluftgevær. Her er der især mange muligheder for dig. Så handler det bare om, at du skal ud og leje en skydebane, så du kan komme i gang med din nye spændende hobby.

insekthotel

Skab en insektfarm eller insekthotel

Vidste du, at rigtig mange insekter faktisk er ved at uddø, og derfor er der stort behov for insektfarme eller insekthoteller derude. Det er faktisk blot et sted, hvor insekter kan bo, når deres naturlige hjem i naturen er ved at blive udryddet. Derfor er der mangel på insektboliger, som du så kan støtte ved at skabe din helt egen insektfarm eller insekthotel ude på terrassen eller ude i haven. 

Det eneste du skal sørge for er egentlig blot at købe et insekthotel, som du kan finde i mange byggemarkeder og boligcentre med en udendørsafdeling. Den skal så stilles ud udenfor, hvorefter insekterne hurtigt kommer forbi og indlogerer sig. Det vil insekterne helt sikkert blive taknemmelige for.

Have your say