Servicesiden

Praktikalitet er det nye sort

Praktikalitet er det nye sort

ssdd22

Tænk praktisk

En ting der er ved at blive mere og mere ind er konceptet om praktikalitet. Det siger måske lidt sig selv, men det er egentlig ikke altid, at det var in at være praktisk. Førhen var det normalt en kamp om at være både køn og moderigtig, men også praktisk. Hvis man for eksempel tænker på victorianske kjoler i deres dåd og skønhed, sammen med al den makeup og sko der hørte til, så er praktikalitet nok ikke ligefrem det første man kommer til at tænke på. Det er egentlig nok det sidste man tænker på. Men nu om dage er folk ved at blive trætte af modegenstande, som egentlig ikke rigtig gør det lettere for dem at leve deres liv. Nu om dage r det ved at gå op for folk hvor vigtigt det egentlig er, at være forberedt på forskellige ting. Det er selvfølgelig ikke altid man har brug for en multikniv, men hvis man har brug for en er det bare fedt hvis man rent faktisk har den tilgængelig.

Det er netop derfor der er flere modehuse som er begyndt at fokusere på mode varer som er en middelvej mellem den ypperste mode, men så også en ypperste praktiskhed. Det synes jeg personligt er en rigtig god ting, for jeg er selv træt af, at skulle gå rundt med bukser som ikke har lommer. Hvem tænkte, at bukser uden lommer var en god ide? Så er de jo egentlig bare glorificerede strømpebukser. Hvis man ikke kan lægge noget i dem kunne jeg jo lige så godt gå nøgen rundt, altså! Det er derfor at keyhangers nu også er ved at blive lidt in, for de lader både et individ repræsentere hvad de godt kan lide, men også holde deres dyrebareste eje tæt på sig selv. Jeg bor i lejlighed hvor døren låses når man lukker den, og jeg kan ikke sige hvor mange gange det har reddet mig at jeg huskede mine små nøgler fordi de hang i en keyhanger som man bare ikke kommer til at glemme. Udover dette så løser den også mit problem med lommerne, for jeg behøver nemlig ikke have lommer til at holde mine nøgler mere.

Det nye sort

Som man ofte siger, så er dette altså den ”nye sort”. Praktikaliteten længe leve. Jeg er selv personligt kæmpestor fan af dette koncept og jeg kan ikke vente med at se, hvad det næste store bliver. Jeg håber der kommer en form for taske som lader os pakke en hel masse ting mens vi også ser rigtig godt ud i det. Eller en form for cargo-bukser som ser godt ud men som også lader os bære en hel masse ting, hvis det skulle blive nødvendigt. Indtil videre er det i hvert fald keyhangers som bare hægter sig fast i det danske marked, og det er nemt at se hvorfor. Inden længe kommer du til at se flere og flere folk som går med keyhangers, og det er bare nemt at se hvorfor.

Have your say