Servicesiden

sommerklar

Sådan bliver dit hjem sommerklart

ssdd22

Nu er der ikke så længe til, at det er sommer – er du helt klar?

Det er den tid på året, de fleste tæller ned til. For på trods af hvor mørk og kold den danske vinter kan være, så er Danmark altså bare et fantastisk sted at være, når solen endelig titter frem. Derfor er det en god idé at forberede sig lidt i hjemmet, så man er sikker på, man er helt klar til, når de første varme solstråler titter frem.

Når det kommer til at gøre sit hjem sommerklart, er det en god idé at benytte muligheden til at sortere lidt ud. Sorter ud i de ting, du ikke længere bruger, eller sorter ud i nogle af de ting, du ved, du ikke kommer til at bruge før næste vinter. Det er også tid til at hente de lyse farver ind i hjemmet igen. Hvis du gerne vil have et hjem, der udstråler sommer, er det en god idé for eksempel at udskifte pudebetrækkene i sofaen til nogle blomstrede pudebetræk. Eller eventuelt købe nogle nye blomster, der kan pynte i den solrige vindueskarm. Ligeledes kan det også være, det er tid til at skifte dørmåtterne ud i hjemmet – de kan godt have tendens til at være lidt medtagede efter en dansk vinter. Find nogle nye og friske dørmåtter, som kan byde alle dine gæster velkomne henover sommeren.

solnedgang

Du må gerne være lidt kreativ

Når det endelig er ved at være sommer, er der mange, der forbinder det med kvalitetstid. Dagene føles bare lidt længere – det virker næsten som om, der er lidt flere timer i døgnet, og så har vi en tendens til at sætte mere tid af til familie og venner.

Mange tager på weekendture hos folk, de måske ikke ser så meget i løbet af året, og det er en perfekt anledning til at lave noget anderledes i det gode vejr. Her må man godt være lidt kreativ – der er masser af ting, man kan lave sammen, så snart vejret er godt. Det kan være, I kan afholde en lille fodboldturnering, når hele familien eller vennegruppen er samlet. Eller måske spille dart. Er der børn med, kan det være, I skal forsøge at bygge en hule.

Vil du gerne have mere inspiration til en masse kreative ting, kan du finde det på Kreavis!

Sådan bliver haven helt klar

I Danmark vil langt de fleste af os allerhelst være udenfor, så snart solen skinner. Har du en have, kan det derfor godt betale sig at være lidt på forkant med at gøre den klar til sommer. Ser du frem til en masse sammenkomster henover sommeren, kan du blandt andet vælge at lave et bålsted. Eller måske et legehjørne til børnene.

Du kan finde inspiration til at forny hjemmet med simple lifehacks på Mine Lifehacks.

Have your say