Servicesiden

produkt med afbetaling

Få dit ønskede produkt med afbetaling

ssdd22

Hvis du gerne vil investere i noget, men ikke har pengene til det, så kan du med fordel tage et forbrugslån eller et mikrolån. Ved at tage et lån vil du hurtigt have penge på kontoen og kan dermed købe det, som du længe har ønsket dig. Du kan også købe ting på afbetaling og dermed afdrage med et bestemt beløb om måneden. https://www.laanekassen.dk/afbetal/ kan være en god løsning for dig, som ikke har pengene lige med det samme. Du skal være sikker på, at du kan afdrage hver måned med det pågældende beløb.

Værd at vide om afbetalinger:

En afbetalingsordning er hvor man deler en gæld op og afbetaler en bestemt sum af gælden pr. måned. Afbetalingsordninger kan man få lavet på rigtig mange ting, bl.a. mobiler, computere, vaskemaskiner, tørretumbler med mere. Ved afbetalingsordninger kommer der typisk i forbindelse med lånetiden renter og gebyrer på gælden således, at man kommer til at betale mere end selve produktet. Det er forskelligt hvor meget kunden skal betale på afdragsordningen, da det afhænger af, hvor stort et beløb, der er tale om. Som tommelregel siger man, at en afdragsordning ikke skal have en låneperiode på mere end 10 måneder. Der vil typisk komme rykkergebyrer, hvis ikke det aftalte beløb bliver afdraget pr. måned.

Hvis du opdager, at du ikke kan betale det aftalte beløb nogle måneder, så er der mulighed for at kunne tage et forbrugslån eller et mikrolån. Et forbrugslån foretages online og pengene kan hurtigt komme ind på din konto. I forhold til et minilån kan du med dette lån låne en større sum penge. Der kommer typisk renter og gebyrer på beløbet således, at låneren betaler mere tilbage. Et mikrolån er et lån der foretages online og hvor der er mulighed for, at kunne låne et mindre pengebeløb i forhold til andre typer lån. Pengene kommer hurtigt ind på din konto. Man skal huske på, at der typisk kommer renter og gebyrer på lånet, så derfor er det en god ide, at sammenligne forskellige mikrolån, hvis dette er nødvendigt.

Fordele og ulemper ved afbetaling:

Afbetaling er en god løsning til dig, der kan betale af på lånet pr. måned. På denne måde skal du ikke ud og låne penge til hele beløbet og kan med god samvittighed købe den ønskede genstand via en afdragsordning. Samtidig bliver økonomien ikke helt ødelagt, da der afdrages lidt ad gangen. Ulemperne ved afbetaling er, at man skal betale mere tilbage end det genstanden har kostet. Det samme er gældende hvis det havde været et forbrugslån eller mikrolån, idet der skal betales renter, gebyrer med mere her. Desuden vil du ikke kunne betale det fulde beløb ud på produktet hvis du pludselig har pengene til det. Ved en afdragsordning binder man sig til en fast overførsel pr. måned, hvilket er en bindende aftale. Det er derfor en god ide, at finde ud af, om en afdragsordning er det rigtige valg eller om man en af de andre måneder får råd til, at kunne købe produktet selv.

Have your say